Цинічна маніпуляція керівника МЗС Угорщини Сіярто

Міністр закордонних справ Угорщини Петр Сіярто відреагував на висловлювання Президента України Володимир Зеленський щодо стосунків сусідньої нам країни із росією та постійні перешкоджання Україні у визвольній війні.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський у інтерв’ю фінським, шведським, данським і норвезьким журналістам заявив, що поведінка Угорщини та її стосунки з Росією не відповідають статусу союзника NATO .

"Як розв’язати суперечку з Будапештом? Питання тільки в бажанні Будапешту. Мені здається, існує політична заплутаність політичних еліт в Угорщині. Дуже дивна ситуація, чи може бути країна НАТО за росію і проти НАТО? Я вважаю, що це неадекватна поведінка", – сказав Зеленський.

Угорського міністра це неабияк зачепило і він у черговий раз вирішив поторгуватися українськими угорцями Закарпаття. "Угорський народ уже заплатив надзвичайно високу ціну за цю війну. У цій війні вже загинуло багато угорців – представників закарпатської угорської громади", – заявив він.
І було б важко сперечатися з угорським високопосадовцем, якби не одне вагоме «але». Українські угорці сьогодні серед сотні тисяч українських добровольців стали у ряди ЗСУ  щоб зупинити московську агресію, котра несе смерть та розруху усюди, де ступає російський чобіт. А ви, пане Сіярто, як по свячену воду їздите на поклони у кремль до бункерного карлика аби в черговий раз поцілувати його закривавлений черевик у надії на дешевий газ та велику Угорщину.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.