Раду Морару – румунський журналіст, який намагається посіяти паніку та обливає брудом Україну

Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колоборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Здійснивши аналіз, стає зрозуміло, що ці всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а  деякі зовсім «сидять» на грошах москви. 
До такої категорії відноситься журналіст, продюсер ток-шоу «Хрещений батько» Radu Moraru, який під час свого інтерв’ю піддав критиці діяльність Президента України В.Зеленського. 
За словами Radu Moraru - Зеленський нарешті зіткнувся із самим важким моментом в житті, розуміючи, що якщо на даному етапі вийде зі свого бункеру, то люди із наближеного оточення можуть йому «перерізати гортань». Він себе оточив охоронцями, яким, на мою думку, виплачує дуже серйозну зарплатню, щоб ніхто не зміг їх «перекупити»,  бо зрада серед українців - це нормальне явище. Основною проблемою в України залишається корупція на всіх ланках державної влади. Військовослужбовці не можуть отримати належне лікування, в той час - як звичайні держслужбовці, нічого не роблячи, отримують по 1600 євро на місяць. Зеленський українців кормить лише обіцянками про контрнаступ і таке інше. Я вважаю, що йому не довго залишилося, в українців та військовослужбовців почали відкриватися очі.
         Така категорія осіб, тим паче з журналістського середовища, завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду нісимітницю на камеру завжди просто, а буди в країні, де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості.
         Тому зробим відомим цього «сміливця» Radu Moraru та запрошуємо в гості до України.  


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.