Турне президента України Західною Європою слугувало продовженню війни, а не мирному вирішенню – заява угорських праворадикалів

Нещодавно, проросійська громадська організація «Угорська спільнота за мир» (Magyar Békekör) оприлюднила своє «кремлівське» бачення візиту Президента України Володимира Зеленського до ряду керівників Європейських країн. У заяві радикали зазначили - Зеленський навіть відмовився від мирного посередництва Папи Франциска» - написав кореспондент Угорської спільноти за мир. 
«Побачивши його відмову, Папі Франциску нічого не залишалося, як заявити, що він молиться за Зеленського.
          Прем’єр-міністри Італії, Німеччини, Франції та Британії перевели розмову пообіцяли своєму гостю більше зброї, щоб Київ міг реалізувати мрію НАТО перемогти Росію та змусити її вивести війська з України. Вони надсилають нові ракети, танки, боєприпаси та техніку українській армії, ні, не шкодуючи грошей своїх платників податків, щоб перевірити, чи зможуть вони прорвати російську лінію оборони та повернути собі Донбас, Крим чи навіть відірвати шматок Росії, що досі без підтримки було б неможливо реалізувати.
          Внаслідок використання британських ракет «Storm Shadow» у м.Луганськ загинуло кілька мирних жителів, у тому числі шестеро дітей, але це не змінило військової ситуації. Неодноразові спроби українських військ прорватися через м.Бахмут неодноразово присікалися росіянами. У неділю також були збиті крилаті ракети "Шторм".
          У такій ситуації не дивно, що Зеленський у Римі справляв враження дуже проблемної людини. Адже Захід йому все дає, але у нього і так виходить. Папа Франциск намагався переконати його до переговорів з Москвою, він навіть пропонував свою допомогу, але його гість зухвало виступив зі своїм мирним планом із 10 пунктів, у якому він вимагає ні більше, ні менше, ніж Російську капітуляцію.
          Тоді як лідер світової католицької церкви, відомий своєю історичною адаптацією, усвідомив повну відсутність реальної політики в Києві, Захід залякує і примушує Зеленського, щоб виграти війну. На думку окремих аналітиків, Папа Франциск повинен переконувати не стільки Київ, скільки Вашингтон, Лондон і Брюссель у необхідності досягнення компромісу.
          За словами речника Кремля – Д.Пєскова, нові західні поставки зброї, включно з британськими Штормами, не вплинуть на російську спецоперацію, тобто на досягнення потрійної мети Москви: денацифікувати, демілітаризувати та зробити Україну нейтральною». 
         Організація «Угорська спільнота за мир» (Magyar Békekör) відома своїми заявами, які відповідають проросійським наративам та слугують підняттю автономістських настроїв в Закарпатті. Але такого роду заяви, не сприймаються свідомим закарпатським населенням,  а тільки демонструють вірність росії угорських організацій.    
 
 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.