Латвійський політик відкрито назвав Орбана - проросійським

Угорщина насправді діє в інтересах кремля і намагається порушити єдність Заходу і його здатність допомагати Україні, заявив Латвійський євродепутат Іварс Іджабс.За словами Іджабса, слід також пам'ятати, що Угорщина, як і росія, має «фантомні комплекси болю» через втрачені території. На Закарпатті є  угорська меншина, яка живе майбутнім, а не минулим і займає іншу позицію,  аніж Орбан.
Але угорський прем’єр відверто цим маніпулює і робить вигляд, що захищає угорські інтереси не тільки в Угорщині, а й в інших місцях, де переслідують угорців.
Точно те ж саме говорить і робить путін. У 2014-му він анексував Крим і частину Донцької та Луганської області з метою «захистити рускоговорящих». Чим це обернулося? Найкровопролитнішою війною посеред Європи з часів Другої світової.
Орбан явно копіює путіна і в наступному – створює своє оточення із бізнесменів, які надають значну частину підтримки різним політичним проектам. Уряд також підтримує засоби масової інформації, які представляють лише одну «правильну» лінію. «Тільки Орбан не має свободи реалізовувати свої мрії, які є у путіна», – пояснив латвійський політик.
Така свобода може з’явитися коли посіпака кремля виведе свою країну із ЄС. А політика Орбана до цього веде.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.