Румунський депутат знову намагається посіяти паніку серед цивільного населення

23 травня 2023 року депутатка парламенту Румунії від «Соціал-демократичної партії» Діани Іванович-Сошоака, яка відома своїми зв’язками з Кремлем, продовжує сіяти паніку серед пересічних мешканців своєї держави.
Румунські ЗМІ оприлюднили черговий провокативний виступ маріонетки Кремля Діани Іванович-Сошоаки, під час якого вона заявляє, що на території нашої держави стався ядерний вибух. З її слів, це сталося внаслідок бомбардування складів НАТО, які розташовані на територіях Хмельницької та Тернопільської областях.
Окрім цього,  Діана Іванович-Сошоака зазначає, що до неї звернувся якийсь генерал (хто саме не вказує), який попросив довести до суспільства вказану проблему та надав підтверджуючи дані про нібито зараження   окремих території Польщі та Німеччини. Вказане сталося внаслідок потрапляння 12 травня 2023 року російської ракети «Кинджал» в склади з боєприпасами НАТО, які були заряджені ураном.
Зі слів депутатки, вказане є результатом безвідповідальної діяльності США, яка вирішила втрутитися в конфлікт між рф та Україною.
Зазначимо, що ця недорозвинена депутатка має намір балотуватися в 2024 році на посаду Президента Румунії. Сподіваємося, що румунський народ не допустить приходу до влади подібного роду політиків, які фактично лише відпрацьовують криваві гроші рф.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.