Що спільного між сьогоднішньою Угорщиною Орбана та ІІІ Рейхом

"Дайте мені засоби масової інформації і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней". Ви думаєте що ці слова належать гітлерівському пропагандисту Йозефу Геббельсу? А от і ні! Точніше не тільки йому. Такого переконання притримується і вічний Віктор Орбан.
У травні 2022 року на черговому форумі всесвітнього союзу консерваторів CPAC, що проходив у Будапешті, прем’єр Угорщини Віктор Орбан поділився рецептом успіху власного режиму, вклавши його у 12 пунктів. І що ви думаєте? Головним  пунктом у цьому списку значиться необхідність мати власні медіа, а п'ятим – за допомогою цих медіа викривати своїх опонентів. Отож, угорський прем'єр знає, про що говорить: останні 13 років, які він безперервно керує Угорщиною, Орбан ретельно вибудовує свою медіаімперію – монстра, що знищує усіх ворогів його режиму. 
І найганебніше у політиці прокремлівського Орбана - зараз найбільшим  публічним ворогом угорського уряду стала Україна. Суцільна пропаганда, нісенітниці і фейки типу – на Закарпатті чинять геноцид нацменшин відправляючи на фронт виключно українських угорців –це все про ручні ЗМІ Орбана і його компанії.
Що вам це нагадує? Третій Рейх? Північна Корея? московія? Ні, це Угорщина!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.