Звернення Зборів Національно-визвольного руху «Правий Сектор» до народу України

Внаслідок агресії кремлівського режиму проти самого існування української нації та держави наш народ опинився у стані праведної, але кривавої боротьби. Це час великих подвигів і трагедій. Час, коли кожен виявляє своє істинне єство – хто є байдужим до національної боротьби малоросом, а хто є патріотом.
На тлі цих важких процесів, НВР «Правий Сектор» закликає українців і громадян інших національностей:
Воювати до повної Перемоги над ворогом! За всі воєнні злочини, за кожну краплину крові, яку пролили українці, кремль повинен відповісти. Жодних поступок терористам! Якщо ми не переможемо імперію зараз ‒ пограбування, вбивства і приниження українців триватимуть поколіннями.
Допомагати пораненим! Щодня неймовірна кількість цивільних та військових отримують поранення через бойові дії та обстріли. Кожен, хто не перебуває в лавах Сил Оборони, має моральний обов’язок допомагати постраждалим у рамках волонтерських спільнот або самостійно.
Бути готовими прийняти ветеранів і сприяти їх інтеграції в суспільство! Слід розуміти, що поранення, контузії, досвід полону, довготривалий стрес ‒ все, що переживають військові, захищаючи Україну, не проходить безслідно. Захисникам буде потрібна особлива увага та всебічна підтримка, щоби повернути їх до мирного життя.
Підтримувати утвердження Української Церкви! Християнство є важливою частиною української культури та ідентичності, а церковні інституції є організуючою силою нації. У цій сфері немає місця для структур москви.
Розділити відповідальність за те, чиї діти будуть населяти країну після Перемоги! Вимушені переселенці мають повернутися на батьківщину. Українці повинні жити в Україні, відроджувати і розвивати звільнені землі та державу загалом. Українцям необхідно активно створювати сім’ї та народжувати дітей, виховувати їх в українському дусі.
Об’єднуватись у патріотичні спільноти! Найперше це стосується волонтерів та військових, які мають для цього можливість! Організація, об’єднання однодумців дає можливість голосніше заявляти про свою волю. Це можливість своїм тиском не дати деструктивним елементам перешкодити руху до Перемоги. Це шанс уникнути повернення безідейного політичного болота, в якому ми жили до Великої війни.
 Почути голос військових! Про майбутню Україну мають говорити не псевдоексперти чи ліберальні демагоги, а ті, хто проливає кров в її обороні. Вони точно знають, за що воюють. Тому саме військові мають сказати своє слово. 
 «Правий Сектор» – за національну Українську державу. Ми переконані, що головні цілі держави - захищати національну культуру і її традиційні цінності, сприяти позитивній демографії української нації, а також забезпечувати всебічну безпеку, порядок, справедливість. Якщо Ви погоджуєтесь - ми чекаємо на Вас у наших лавах.
Наша Перемога – державність нації!


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.