Українські угорці проти політичного безглуздя Орбана

Тібор Томпа  - голова угорської громади Києва та Київської області різко висловився проти риторики Віктора Орбана щодо вступу України до НАТО:Пан Орбан є професіоналом у люмпенізації населення Угорщини, а також люмпенізації через ЗМІ української угорської громади Закарпаття.  Фактично прем'єр-міністр Угорщини намагається довести українським угорцям, що вони мають орієнтуватися на угорську націю, а не почуватися громадянами України, незалежно від тих кордонів у Європі, котрі склалися понад 100 років тому...
Ця маргіналізація ведеться з угорського телебачення та інших засобів масової інформації, котрі перебувають під контролем орбанівського уряду, а це впливає на світогляд українських етнічних угорців, що компактно проживають на Закарпатті.
Прикладом такої люмпенізаціцїї на Закарпатті є так звана угорська партія України - товариство угорської культури Закарпаття.
От тільки рік за роком фарба на цих ляльках тьмяніє а хода стає важчою від переїдання на українських харчах, хоча для ляльковода Віктора це вже як звичка,- форинт сюди, форинт туди - ляльки ще знадобляться....
Тим часом Визвольна війна України проти московії триває, і на всіх фронтах у всіх родав військ на рівні з українцями воюють закарпатські угорці, а керівництво Угорщини у війні проти нас угорців Закарпаття виступає союзником путіна.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.