Угорська преса працює за методичками фсб

Угорський проросійський рух «Угорський форум за мир» на своєму офіційному сайті (https://bekekor.wordpress.com/) опублікував статтю у якій розповсюджує російські наративи щодо атаки українськими військовими цивільних об’єктів на території рф.         Зокрема,  у даній статті зазначається, що за один місяць у боях загинуло 16 тисяч українських військових. Росіяни також знищили 16 літаків, чотириста танків, 238 гармат і мінометів, заявив у вівторок у Москві міністр оборони РФ Сергій Шойгу.
          Міністр також повідомив, що російські війська відстежують західні поставки зброї в Україну та завдають їм ударів. Військова підтримка Києва з боку Заходу не вплине на результат спецоперації, а лише затягне бойові дії, зазначив він.
           У той час як російські ракетні обстріли спрямовані по військових об’єктах, українці своїми безпілотниками обстрілюють житлові райони Москви та південних територій Росії. Про це свідчить той факт, що пункт прийняття рішень у Києві був знищений російською ракетою. За словами президента Путіна, центр української розвідки. Цим речник Кремля Пєсков пояснив відчайдушну відповідь українців і удари їхніх безпілотників по цивільних об'єктах у Росії.
Міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі назвав виправданими українські напади на російські території. Він заявив, що Київ робив це з метою самооборони.
           У вівторок вранці Москву атакували вісім безпілотників. За даними Міноборони Росії, п'ять знищено, три захищено радіоелектронними засобами. Уламки останнього легко поранили двох людей та незначно пошкодили окремі житлові будинки.
           Російська влада видала ордери на арешт трьох українських генералів, у тому числі заступника начальника Генштабу Ігоря Колесника, якого звинувачують у вбивстві 500 мирних жителів Донбасу.
 
 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.