Васал Орбана Ласло Кевер назвав європейських політиків - "повіями"

Спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер, той самий , який назвав Президента України Володимира Зеленського психічно хворим, знову відзначився. Цього разу він порівняв Європейський Союз із радянським.
За словами Ласло Кевера,  політики ЄС  «або розширюють табір корисних ідіотів, або вони просто повії, їх купили», оскільки вони роблять не те, що в інтересах європейських націй, а Сполучених Штатів. Не нагадує вам це риторику радянського союзу часів холодної війни?
   Він також вважає, що усі біди Угорщини від того, що тільки вона одна «мироносиця» у позиції щодо московського вторгнення в Україну. Уряд отримав багато негативних балів від інших своєю промирною позицією, каже політик.
То яким недолугим треба бути, аби порівняти людиноненависницьку машину срср із Європейською спільнотою, де головною цінністю є свобода людини???
Нагадаємо, промосковський лідер Угорщини Віктор Орбан нещодано закликав Україну не розпочинати наступ сил оборони з метою звільнення окурованих територій Сходу та Півдня нашої держави.
Тим часом серед угорців Закарпаття рейтенг Орбана та його політичної сили партії "Фідес" обвалився і зараз становить нуль відсотків.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.