ОПЗЖ, КМКС, УПЦ (МП) - причетні до передачі закарпатських військових кремлем до Угорщини

Військовий злочинець, викрадач українських дітей владімір путін, розуміючи, що його справа вже в Гаазі, вирішив тягнути за собою своїх європейських друзів з п'ятої колони ЄС. Звісно, що першим став головний колаборант Європи, вірний слуга путіна Віктор Орбан, який цього разу, розуміючи це чи ні, став співучасником злочину кремля. 
Як повідомили російські ЗМІ, тісно пов'язані з рпц, рф передала Угорщині одинадцять військовополонених, що згодом підтвердив і офіційний Будапешт. Як відомо з відкритих джерел, рпц передала наших військових благодійній службі "Мальтійського Ордену", і це все відбулося без інформування та участі офіційних представників Києва. Як повідомляє все та ж угорська преса, всі 11 полонених є мешканцями Закарпаття та скоріш за все є етнічними угорцями. 
У МЗС України повідомили наступне: "Український уряд не був поінформований про відповідні перемовини між угорською та російською сторонами. Із публічних заяв віце-прем'єр-міністра Угорщини ми дізналися, що росія передала Будапешту одинадцять українців угорського походження." 
На цю заяву української влади МЗС Угорщини змогло проявити лише хамство та відкриту агресію, бо як кажуть "на злодію шапка горить". Стає цікавим факт: хто із закарпатських друзів Медведчука курував цю справу - ОПЗЖ? КМКС? УПЦ мп? Скоріше за все приклалися до цього всі три вищезгадані філії "фсб".





TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.