Угорці Закарпаття мають нового лідера замість зрадника України Брензовича

Різні недобрі люди та провокатори вже неодноразово звинувачували наше видання в так би мовити «антиугорській політиці», що є повною брехнею. Наше видання з повагою відноситься як до Угорщини, так і до угорців Закарпаття, більшість яких є патріотами нашої держави про що свідчать їхні вчинки.
Зараз можна впевнено сказати, що "КМКС" та їхній лідер Василь Брензович ідуть слідом за російським військовим кораблем, а на політичний "Олімп" виходять нові обличчя, це "Українці" з великої букви, військові, волонтери, науковці…
Таким, лідером сьогодні є професор УжНУ Ласло Зубанич, вірний син України та угорської нації,. Як повідомляє на ФБ молодший сержант ЗСУ, закарпатський угорець Федір Шандор, пан Зубанич нещодавно провідав своїх братів із Закарпатської ТРО.
" - Голова Демократичної Спілки Угорців України відвідав закарпатських угорців, які воюють на Сході України. Професор УжНУ Ласло Зубанич приїхав до хлопців з Берегівського батальйону ТРО, які нещодавно повернулись з Бахмуту і зараз тримають лінію на іншій ділянці фронту. Вже традиційно гості передали військовим гостинці із Закарпаття. Ласло Зубанич розповів, що йому важливо було особисто приїхати і поспілкуватися із земляками, які зараз обороняють Україну і Європу від окупантів", - написав пан Шандор.
Також військовослужбовець процитував лідера Демократичної Спілки Угорців України: " - Найкраще все побачити і почути самому. Ця поїздка має для мене велике значення. Треба донести всім про ту важливу місію, яку зараз виконують наші хлопці на Сході України. Зараз вони, як і наші предки 400 років тому проти Османської імперії, виступають "Щитом Європи", захищаючи мир і спокій народів від сучасних агресорів. Чекаємо всім вдома з перемогою", – наголосив Федір Шандор.
Події, які зараз відбуваються в суспільстві угорців Закарпаття можна впевнено вважати революційними , адже поява достойних лідерів дає можливість угорцям стати повноцінними громадянами, чого не хотіли допустити їхні попередники.
На фото Ласло Зубанич разом з бійцями ТРО.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.