Як румунський журналіст душу путіну продав

Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
До такої категорії відноситься журналіст, продюсер ток-шоу «Хрещений батько» Раду Морару, який під час свого інтерв’ю піддав критиці діяльність Президента України В.Зеленського. 
За словами Р.Морару – «сьогодні в Україні військова диктатура, однак про це суспільству не розповідають. Відсутнє телебачення, преса, якщо ти завтра щось скажеш проти діючого режиму то тебе заарештують та розстріляють, все спишуть на військовий стан. Народ України зрозумів, що відбувається, а саме пограбування на мільйони євро, які були направленні на закупівлю продуктів харчування для ЗСУ, пограбування на мільйони євро зброї шляхом перепродажу третім країнам, пограбування на мільйони євро природних ресурсів, корупція таких масштабів, які світ ніколи не бачив. Українців кормлять брехнею, обіцяють, що сьогодні-завтра росія буде знищена. Американцям на все це начхати. Україна їм заборгувала сотні мільярдів доларів. України як держави більше не існує. Європейці їм надавали допомогу, а американці давали в борг, ви відчуваєте різницю. Дурних європейців змушували також закуповувати військову зброю. Для чого? З ким ми маємо воювати в Європі? З Угорцями, які також нічого не мають, чи з росією, яка відправить три ракети й на тому буде кінець. Ми маємо витрачати мильони коштів тому що нам це хтось сказав так робити. Всіх тримають в брехні розповідаючи казки про те, що росія скоро буде знищена та путіна заарештують. Тепер люди починають розуміти, що не має жодних шансів перемогти росію, багато хто втратив друзів, бізнес, в той час як інші заробили сотні й сотні мільйонів доларів. Найближчим часом людство має зрозуміти, що казка Зеленського це всього на всього добре підготовлене шоу, в принципі як й COVID – 19».       
Невже журналісту не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди сильна, під яких потрапляють і подібного роду румунські журналісти.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.