Президентка Угорщини Каталін Новак перебуває з робочим візитом в Ужгороді та Берегові

Володимир Чубірко зустрівся із президенткою Угорщини Каталін Новак під час ії візиту на Закарпаття.«Коротко розповів про ситуацію в регіоні, а також проєкти, які плануємо реалізувати найближчим часом. 
В особі Каталін Новак ми маємо нашого союзника в Угорщині, який підтримує Україну у прагненні вибороти незалежність і суверенітет. 
Важливо, щоб офіційний Будапешт змінив свою політику по відношенню до Києва. 
Тримаємо кулаки, аби зустріч Каталін Новак із Володимиром Зеленським на саміті «Кримська платформа» мала позитивні результати для нас усіх. Дякую пані президентіці за підтримку», - прокоментував голова облради Володимир Чубірко зустрічі на кордоні. 
"Радий вітати в Берегові Президентку Угорщини Каталін Новак. Пані Президентка перед зустріччю з українським лідером  Володимиром Зеленським в Києві відвідала екуменічне богослужіння в римо-католицькому костелі, а також зустрілася з родиною полеглого військового, багатодітними сім’ями, різними діячами краю. Бажаю успіхів Каталін Новак в налагодженні міцних контактів між країнами та подоланні всіх проблемних питань, зокрема важливих для нашого краю в освітній та інфраструктурній сферах", - написав Золтан Бабяк, міський голова міста Берегово.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.