Угорські праворадикали закликають не допомагати Україні у війні

26 серпня в м. Будапешт біля будівлі угорського парламенту за ініціативи угорської праворадикальної політичної партії «Рух Наша Батьківщина» було проведено конференцію під назвою «Вільна Європа націй» за участі європейський праворадикальних структур.
У заході взяли участь «Болгарський рух відродження», чеська «Свобода та пряма демократія», голландський «Форум за демократію», швейцарська «Mass-Voll!» та представники шведської «Альтернативи для Швеції».
Під час конференції голова РНБ Ласло Тороцкаї озвучив на загал ідею створення нового європейського альянсу, пряма мова: «ми живемо в історичні часи, готується новий світовий порядок, у якому прискорилися всі шкідливі для європейських народів процеси. Країни Європи заполонюють мільйони мігрантів, цензура в соціальних мережах посилюється, а контроль і стеження за людьми посилюються. Крім того, вони все більше намагаються розбити сім’ї за допомогою ЛГБТК та іншої шкідливої ліберальної пропаганди, і вони хочуть створити абсолютно нікчемний світ, де є лише безликі споживачі. Сервером цього темного процесу є Європейський Союз, а силою цієї темної сили, кола фінансистів, які ніколи не були обрані демократично, зараз є НАТО. У цей історичний час ми несемо величезну історичну відповідальність. Ось настала можливість нарешті зупинити знищення Європейські народів».
В подальшому віце-президент РНБ Дора Дуро у своєму вітальному слові зазначила про невдачу західноєвропейської політики у врегулюванні російсько-української війни, оскільки вона підштовхнула континент до економічної кризи. За її словами, не треба допомагати українській владі, а «в пріоритеті має бути вирішення власних проблем».

 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.