Ще один держаний зрадник прикривається корінням із Закарпаття

фсб рф зараз робить з цього персонажа головного русина, адже робота агентів Гецка, Поп та Сверловіча - провальна.
Є такий псевдорусин як Куцин Михайло Іванович, уродженець та мешканець Закарпатської області, а нині громадянин рф. Народився цей герой в селі Вільхівці, а тепер проживає в країні-агресорі. Михайло Куцин рахує себе суспільно-політичним діячем рф, є діючий членом путінської політичної партії «єдіная расєя», голова ГО «Русінскій мір», яка діє на території м. москва. До складу цієї організації намагається залучити якомога більше представників русинства, вихідців із України, в першу чергу із Закарпатської області.  Фінансова підтримка вказаної ГО здійснюється з державного бюджету рф, оскільки русинський фактор являється ключовим в антиукраїнській діяльності країни-агресора, яка націлена утворити на території Закарпатської області підконтрольне автономне утворення «Республіку Підкарпатська Русь». 
Дуже багато титулів має наш земляк, однак факт залишається фактом, Михайло Куцин перебуває в партії, яка розпочала війну в Україні, в якій загинув не один односельчанин Михайла Куцина, однак з його боку  жодних публічних виступ з цього питання не має. Як і більшість псевдоактивістів Михайло Куцин відкриває рот тільки тоді, коли йому дають команду, а власної думки та позиції холуї рашки не мають і не будуть мати.  
Цей псевдорусин одружений та виховує трьох дітей. Донька наразі навчається в академії фсб рф, з 2007 року є членом російської політичної партії «єдіная расєя», з 2009 року по теперішній час працює в різних регіонах рф в органах виконавчої влади. 
Михайло Куцин публічно підтримав анексію АР Крим та в період з 2017 року по 2019 рік працював у м.Севастополь на посаді помічника виконуючого обов’язки заступника губернатора м.Севастополь М.Демиденка.  
Михайло Куцин підтримує дружні відносини із русинами-сепаратистами, є головою русинської організації «Всемірний конгрес Подкарпатських русинов» Василем Джуганом та його заступником Михайлом Тяском, які вже тривай час переховуються від органів досудового розслідування в м. Прага, за що оголошені в міжнародний розшук.
На російських сайтах ми знайшли офіційну біографію цього персонажа:
"… Родился 13.11.1975 г. в Закарпатской обл. Тячевский р-н, с. Ольховцы. 1992 г. получил среднее образование. 1992-1994 г. ухаживал за родным дядей-инвалидом. 1994-1996 г. Служба в армии Украины. 1996 г. переехал на ПМЖ в Россию 1996-1998 г. Член партии «Единая Россия», многократно принимает участие в выборных регионах Российской федерации, также работал в предвыборном штабе кандидата на высший должностной пост в сентябре 2014. Доверенное лицо кандидата в Губернаторы г. Санкт-Петербурга. Г.С.Полтавченко, проводил агитационные собрания на предприятиях, и в строительных компаниях. В 2011 г. активно участвовал в подготовке и регистрации Устава РОО «Объединение русинов» в РФ. Являлся одним из разработчиков эмблемы Организации, отражающей природу русинского края Закарпатья. На заседаниях Правления показывал хорошие знания по истории Подкарпатской Руси, ныне Закарпатской области. Имеет свою точку зрения по любому вопросу и аргументированно её отстаивает – А.В. Фатула. Активно занимается спортом, общественной деятельностью, благотворительностью, помогает маломобильным гражданам". Зараз Куцин готує мережу "ватних" сайтів, ютубканалів, телеграмканалів, груп в ФБ та ВК для нагнітання ворожнечі на Закарпатті та підняття антиукраїнських настроїв у краї.
От коли вже в haзрозуміють, що це дурна трата грошей?! Що нічого в них з цього не вийде, бо Закарпаття - це Україна , а Україна — єдина!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.