В Ужгороді вручили підозру агенту фсб, екс-майору артилерії Володимиру Салтикову

Сьогодні на ресурсах в соцмережах Служби Безпеки України в Закарпатській області повідомили, що в Ужгороді повідомили про підозру прихильнику "руського міра", який виступав за відновлення СРСР. Нашому виданню стало відомо, що йдеться про уродженця Ставропольського краю, який в радянські часи, будучи офіцером-артилерістом, потрапив служити в одну із військових частин на Закарпатті, і його ім'я та прізвище - Володимир Салтиков.
Насправді Салтиков довгі роки був таким собі пропагандистом руського міра на Закарпатті, очолював літературний кружок "Русь імені О. Пушкіна", в склад якого входили екс -кгбшники.
Всім добре відомо в Ужгороді, що за цим літературним кружком, а саме за його фінансуванням, стоїть сім'я екс-мера Ужгорода Віктора Погорєлова. 
Нагадаємо, син Віктора Погорєлова Андрій був керівником "ОПЗЖ" в місті Ужгород та депутатом у міськраді від цієї партії, а перед початком повномасштабної війни рф з Україною втік до Москви, де і знаходиться сьогодні.  Як писали деякі закарпатські інтернет-ресурси, саме Андрій Погорєлов за планами російських спецслужб та Медведчука мав стати гауляйтером Закарпаття після захоплення путінською ордою України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.