Угорську пропагандистку Анжелі Фюсі не впустили в Україну через фейки про «сотні тіл українських військових у рефрежираторах в сотнях метрів від кордону Угорщини»

Авторку угорських фейків про «сотні тіл українських військових у рефрежираторах в сотнях метрів від кордону Угорщини» сьогодні не впустили в Україну.
Як розповів журналіст Віталій Глагола, у правоохоронних органах повідомляють, що сьогодні в Україну не пропустили відому угорську пропагандистку, представницю угорського видання «Рestisrácok.hu» Анжелі Фюсі, яка публікувала фейки про «сотні тіл українських військових в рефрижераторах у декількох сотнях метрів від кордону з Угорщиною».
Сьогодні зранку вона намагалася вчергове заїхати в Україну через пункт пропуску "Тиса", для зйомок чергових фейкових сюжетів в інтересах роспропаганди, однак їй повідомили про заборону в’їжджати в Україну. 
За це треба дякувати Службі безпеки України та пильним прикордонникам.
Нагадаємо, що в грудні 2022 та впродовж січня 2023 років на сайті www.pestisrácok.hu були опубліковані провокаційні публікації, які ґрунтуються на звіті про відрядження до Закарпаття журналістки «Рestisrácok.hu» Анжели Фюсі.
У своєму псевдосюжеті вона писала: «сотні тіл українських військових зберігаються в рефрижераторах у декількох сотнях метрів від кордону з Угорщиною», а «українська влада здійснює масову мобілізацію етнічних угорців на Закарпатті, щоб заповнити значні втрати на полі бою».
Ці нічим не підтверджені «новини» згодом активно тиражувалися російськими ЗМІ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.