Черговий проросійський блогер на румунському телебачені


Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
До такої категорії відноситься блогер Богдан Крістіан Думітру, який під час своїх виступів неодноразово піддавав критиці діяльність органів державної влади України та Президента України В.Зеленського. 
Хочу Вам продемонструвати декілька уривків із виступів Богдана Крістіана Думітру, зокрема:  
«Друзі, вам ситуація яка склалася в Україні нічого не нагадує? Ви пам’ятаєте таку людину як Бен Ладен? Вам не здається, що вся ситуація в Україні їде по сценарію, який у свій час стався  з лідером міжнародної терористичної організації «Аль-Каїда» Осамом Бен Ладеном. Якщо ми згадаємо та сімя Бен Ладен була дуже в близьких відносинах з лідерами США. Однак, дуже скоро з друга він перетворився на ворога номер один для США. У сякому разі таку нам ЗМІ сказали. Я вважаю, що найближчим часом таку долю повторить Зеленський».       
«Ви бачили як священики змушені проводити службу? Через паркан? Це являється наслідком керування політики Зеленського. Ось Вам режим Зеленського. Це по суті тоталітарний режим, який Ви не хочете бачити, який Ви не хочете сприймати. Це режим який принижує людей, який вбивав людей, який і на даний час продовжує вбивати невинних людей. Однак, ви не хочете цього бачити, ви не хочете шукати правду стосовно цієї війни, цього Зеленського, цього «сміття», бо інакше я його не можу назвати».
«Подивіться на цього клоуна Зеленського (продемонстрував короткий відеоролік з коротким виступом Президента України В.Зеленського на самміті НАТО в м. Вільнюс). Мені вже погано стає від тої дурні, що ти постійно розказуєш. Ви бачили як ті дурні йому аплодували? Цікаво вони йому аплодували і тоді коли він випустив військових злочинців, які вбивали жінок та дітей? І тоді вони йому аплодували? Неймовірно!».  
Невже румунському блогеру не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди сильна, під яких потрапляють і подібного роду румунські блогери.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.