Румунський журналіст хоче посіяти паніку серед цивільного населення


Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
До такої категорії відноситься головний редактор щоденної газети «Jurnal National» та колишній модератор програми «Vorbe Grele», яку транслювали телеканали Антена 2 та Антена 3  Чутаку Віктор, який під час свого виступу піддав критиці діяльність органів державної влади України та Президента України В.Зеленського. 
Зокрема, Чутаку Віктор наголосив, пряма мова: «Планетарний герой Зеленський сповнений ідей. Скасовує політичні партії та телеканали, працює над тим, щоб легалізувати одностатеві шлюби та наркотичні засоби, знищує церкви, і всі це заради фронту та перемоги. Новиною стало те, що Зеленський хоче призначити офіційним радником «транссексуала» для ведення переговорів на міжнародній арені.  Вони мали все, і зброю, і боєприпаси, лише цього їм не вистачало для того щоб викинути за межі кордону російських окупантів. Коли все ж такі «комедіант» починає займається війною то перетворюється на справжнього «полководця», тим самим роблячи ще гірше, переходячи від зарозумілості до зарозумілості та від одержимості до одержимості. Останній його безглуздий вчинок, це конфлікт з найближчим союзником Польщею. Нещастя для українців, що поляки більше зневажать росіян та не сприяли всерйоз абсурдні дії української сторони. Нажаль основною проблемою Зеленського є те, що він хоче втягнути у війну сусідні європейські держави, це має нас хвилювати в першу чергу. Якщо ми на сьогоднішній день можемо бачити своїми очима вибухи поблизу румунського кордону то можливо припустити, що наступного разу, це може закінчитися смертю наших співвітчизників. Нажаль роль слуги в цьому трагічному фільми нам нічим не допоможе, надіятися на повітряний захист українською стороною наших кордонів безглуздо. Я розумію, що ми взяли на себе зобов’язання захищати цього «маленького клоуна в зеленому» поки він за кошти США роздає крупу країнам ЄС, однак я не пригадую, що ми зобов’язалися за нього помирати».      
Невже румунським журналістам не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди сильна, під яких потрапляють і подібного роду румунські блогери.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.