Румунський блогер відпрацьовує кошти москви (ВІДЕО)

Практично кожен тиждень наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колоборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. До такої категорії відноситься румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який у своїх виступах  постійно поширює проросійськи наративи, публічно критикує діяльність органів державної влади України та Президента України В.Зеленського.  
15 вересні 2023 року Богдан Крістіан Думітру опублікував черговий відеоматеріал дискредитаційного характеру, під час якого висміяв дії Президента України В.Зеленського, який нібито попросив лідерів європейських країн повернути до України чоловіків призивного віку та жінок з медичною спеціальністю для того щоб їх відправити на «м’ясо» на фронт. 
Вищевказаний румунський блогер розказує про те, що найближчим часом Президент України Володимир Зеленського має намір відвідати «світлячка» (має на увазі президента США Д.Байдена) для того щоб попросити черговий транш грошів, які в подальшому будуть вкрадені його людьми. Мова йде про суму в 25 мільярдів доларів США, які мають потрапити до України до кінця поточного року. 
Окрім цього, Б.К.Думітру в черговий раз звинуватив українську сторону в тому, що нещодавно на територію Румунії впали уламки російських дронів. На його думку Україна робить все для того щоб втягнути Румунію та НАТО у війну з росією.

Така категорія осіб, тим паче з журналістського середовища, завжди викликає подив, оскільки, сідити в іншій країні і говорити різного роду нісимітницю на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості. 
Тому давайте зробимо відомими цього румунського блогера, який на постійній основі намагається принижувати наш народ.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.