Антиукраїнські заяви румунського блогера Соріна Овідіу Винту


У сьогоденні, під час військової агресії росії проти України, можна чітко визначити хто є союзник а хто підігрує російському диктатору. Окрім окремих посадовців Угорщини, які систематично висловлюють антиукраїнські заяви та дискредитують нашу державу перед міжнародними партнерами, також прослідковується проросійська риторика й у деяких блогерів та бізнесменів Румунії.          
Не байдужі патріоти, надали інсайдерську інформацію про румунського бізнесмена, Інтернет блогера, власника медіа-трасту «Realitatea-Catavencu» Соріна Овідіу Винту, який під час свого виступу піддав критиці діяльність Президента України Володимира Зеленського на міжнародній арені.     
Сорін Овідіу Винту заявив - «пан Володимир Зеленський навів докази неймовірного нахабства по відношенню до країн ЄС. Подав позов на Польщу, яка захищає власні економічні інтереси. Кричить на всю Європу. Цей хлопчина по ходу втратив здоровий глузд. Він намагається втягнути весь світ у війну, кидаючи на територію Румунії, якісь уламки російських дронів. Тобто все робить для того щоб конфлікт з рф набрав ще більше сили».       
Для самого Соріна Овідіу Винту, хочеться сказати, щоб в подальшому вибирав свої слова, тим паче, що весь світ засуджує злочинну діяльність росії та путіна у якого руки в крові. На нашу думку, відвідавши Україну Сорін Овідіу Винту змінить власну думку, а самі українці допоможуть йому в цьому. 
Слава Україні. Героям Слава.  

 

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.