Знову проросійська риторика на румунському телебаченні

Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
До такої категорії відноситься румунський політичний аналітик Хартманн Ханс (Hartmann Hans), який під час виступу 28 вересня 2023 року   на телевізійному телеканалі «Gindul», піддав сумніву існування України як держави. 
Зокрема, Хартманн Ханс наголосив, пряма мова: «Україна це держава яка була створена СРСР. Ленін її створив. Це історичний факт! Якщо говорити про епоху Тараса Бульби, то можна чітко сказати що України на той час як держави не було. Мені прикро за цих всіх істориків, які на сьогоднішній день говорять всякі дурниці про існування України. Мені прикро за те, що дітям викладають в школах античну історію про нібито існування України за часів фараонів. Це все шоу! Ще раз наголошую Україна була створена СРСР».      
Така категорія осіб, завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду нісенітницю на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості. 
Тому давайте зробимо відомими цього румунського аналітика, який на постійній основі намагається принижувати наш народ та країну.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.