На Закарпатті в жіночому монастирі УПЦ мп влаштували літургію на честь російського святого

Вчора, 8 жовтня, на Тячівщині московські попи Хустської єпархії влаштували «святкову літургію» на честь святого російської православної церкви Сергія Радонезького. 
Про це повідомляють підконтрольні ЗМІ Хустської єпархії московського патріархату.
  « - В день пам’яті преп. Сергія Радонезького керуючий єпархією Високопреосвященніший Марк, митрополит Хустський і Виноградівський очолив святкову Літургію в Свято-Успенському жіночому монастирі с. Угля.   Йому співслужили вікарій Хустської єпархії Преосвященніший Симеон, єпископ Угольський та духовенство єпархії» - йдеться в повідомленні.  
Для довідки:   Сергій Радонезький - ігумен, засновник Троїце-Сергієвого монастиря, який другим після Києво-Печерської отримав статус "лаври".   Вас дивує чому в Хустській єпархії так люблять московських святих?  Тоді ми вам нагадаємо факти з життя даної єпархії! 
1.Єпископ Хустської єпархії мп Марк (Петровці) - доларовий мільйонер, постійно співпрацював з Медведчуком і його людьми та являється громадянином рф. 
2. Серйозним покровителем Хустської єпархії в Києві є уродженець Тячівського району митрополит Антоній Паканич, який був «духовним наставником» зрадника Януковича, особисто отримував орден з рук путіна, та є прихильником російського імперіалізму.
  3. Вікарій Симеон (Голубка), який співслужив Марку в даній Літії, має родинні зв'язки з вищим керівництвом рпц, а саме: його рідний брат Парамон (Михайло Голубка) з 2020 року очолює фінансово-господарський відділ рпц та входить в коло наближених до патріарха кіріла священнослужителів. 
Нагадаємо, нещодавно ГО Служби Безпеки України в Закарпатській області оголосило підозру попу Хустської єпархії Венедикту Хромею, який тісно пов'язаний з "ОПЗЖ" та є прихильником русинських сепаратистів та фейкової республіки «підкарпатська русь».
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.