Румунський депутат знову намагається посіяти паніку серед цивільного населення(ВІДЕО)

8 жовтня 2023 року депутатка парламенту Румунії від «Соціал-демократичної партії» Діана Іванович-Сошоака, яка відома своїми зв’язками з Кремлем, продовжує сіяти паніку серед пересічних мешканців своєї держави. 
Румунські ЗМІ оприлюднили черговий провокативний виступ маріонетки Кремля, під час якого вона намагається підняти хвилю невдоволення серед цивільного населення через запланований на цьому тижні візит Президента України Володимира Зеленського до Румунії. 

Зокрема у своєму виступі  Діана Іванович-Сошоака заявила наступне: «Прошу Вашої уваги, пани з органів! Зупиніть Зеленського. Змініть траєкторію його літака. Пане Йоганісс, (має на увазі Президента Румунії Клауса Йоганісса)» сподіваюся, що ти не наважишся піти на такі кроки. Я офіційно заявляю, що зупиню тебе. Я неодноразово тобі казала, перестань втягувати нас та нашу країну в небезпеку. Перестань робити з Румунії шоу для Зеленського. Якщо ти не в змозі бути справжнім патріотом, то залиш її, подай у відставку, тому що ти є зрадником для своєї країни, як й Зеленський для своєї. Ви всі негідники, які хочете втягнути нас у небезпеку. Те, що зараз відбувається є неприпустимо. Якщо румунський народ дозволить аби Зеленський відвідав нашу країну, то це народ, який заслуговує на розпад. Ми не маємо дозволити аби нога Зеленського вступила на румунську землю. Навіть не думай до нас приїхати, не смій приїжджати до нас, їдь куди хочеш, негіднику, вбивця дітей та румунів (звертається до Президента України В. Зеленського). Їдь в США, де в тебе відкритті рахунки та залиш нас в спокою. Зеленський най сидить у себе в країні, однак не знаю в котрій саме, бо Україна це не його держава. Дешевий актор, який вміє танцювати «танець живота». З ним ти хочеш зустрітися, Йоганісс? З людиною яка продає та вбиває дітей? Тобі не соромно, Йоганісс, ставити нашу країну в таку небезпеку? Це неприйнятно, таке не можна дозволити. Зеленський, ми не хочемо тебе бачити, залишайся у себе вдома!».
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.