Румунський політик вимагає анексію Закарпаття та інших території України

Невтомна депутатка парламенту Румунії від «Соціал-демократичної партії» Діана Іванович-Сошоака, яка відома своїми зв’язками з Кремлем, продовжує вимагати анексію території України. Так, румунські ЗМІ оприлюднили черговий провокативний виступ Д.І.Сошоака, який мав місце 10 жовтня 2023 року в румунському Парламенті, безпосередньо під час перебування Президента України Володимира Зеленського. 
Діана Іванович-Сошоака, під час перебування  Володимира Зеленського в будівлі парламенту Румунії, слідуючи за маршрутом останнього та тримаючи в руках карту «Великої Румунії», вигукнула: «Пане Президент! Не хочете поговорити з румунським сенатором щодо становища представників румунської національної меншини в Україні? Подивиться - це справжня карта Румунії! Поважайте румунів в Україні. Дозвольте їм говорити на румунській мові. Поверніть нам наші території. Поважайте румун та їх мову». 
І ця недорозвинена депутатка, ще працює в Парламенті?  Маємо надію що за її діяльністю прикута особлива увага, оскільки вона вже заслужила на цілий строк, тому час пані Діані Сошоака або у в’язницю або у відповідні медичні заклади.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.