Командир ДРБ "Сонечко": московський патріархат повинен піти за російським кораблем (ВІДЕО)



[media=https://studio.youtube.com/video/6iKVJ2pSKwE/edit]
Сьогодні командир ДРБ "Сонечко" Руслан Каганець опублікував на своїй сторінці у Фейсбук відео, де висловив свою думку щодо законної діяльності московського патріархату в Україні. Він наголосив, що в нас дуже часто затримують попів московського патріархату, яку працюють на ворожу розвідку, на росію, і це завжди 100% священники тільки УПЦ мп.Також "Комендант" наголосив на скандалах, коли московські попи відмовляються відспівувати наших загиблих воїнів.
Руслан Каганець сказав: "московський патріархат повинен піти за російським кораблем! І хай тільки спробують його не заборонити! Слава Україні!"
Ми в свою чергу хочемо наголосити, що сьогодні Верховна Рада проголосувала у першому читанні за законопроєкт про заборону релігійних організацій, пов’язаних із росією.
Повідомляється, що надалі у документ додаватимуть правки, після чого буде розгляд у другому читанні. Скільки це займе часу – невідомо.
Нагадаємо, що в січні цього року до ВР подали законопроєкт про внесення змін до деяких законів щодо діяльності в Україні релігійних організацій. Документом пропонується заборонити на території країни ті релігійні організації, які пов’язані з росією.
У грудні 2022 року президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції щодо афілійованих з центрами впливу в росії релігійних організацій.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.