В НАТО засудили дружбу Орбана та путіна. Але чому "набрали в рот води" лідери закарпатських угорців?

В Будапешті відбулася зустріч послів країн НАТО та королівства Швеції, як кандидата в члени альянсу, через нахабну політику угорського прем'єр - міністра Віктора Орбана, який нещодавно провів зустріч з кривавим російським диктатором путіном в столиці Китаю Пекіні. 
Представники країн Північноатлантичного альянсу засудили дії угорського лідера через те, що поки всі країни боряться з імперією зла та її очманілим царем путіном, Орбан відкрито виступає всередині альянсу як 5 колона та робить все для покращення становища рф в світі як санаційного, так і політичного.  При цьому Орбан максимально вкладає палиці в колеса офіційному Києву, що в кінцевому варіанті відтягує перемогу України над кремлем та путінською армією мародерів, вбивць та гвалтівників, і тому угорський народ повинен розуміти, що вина в кожному невинноубієнному українцю є і на руках політичної еліти Угорщини.

Угорська нація повинна правильно зрозуміти цей сигнал від НАТО, та і попередні заяви від Євросоюзу та інших організацій демократичного, цивілізованого світу, що Орбан зараз не дбає про розвиток Угорщини та її добробут, а відробляє путінські нафтогазові рублі. 

Хочемо зазначити, що так звані політичні еліти з партії угорців Закарпаття вже традиційно для себе не засудили ці дії прем'єра Віктора Орбана.

І звісно, а чому б це повинно було статися? Адже партія "КМКС" та її лідери, такі  як депутати Закарпатської обласної ради -  Ілдико Орос та утікач, зрадник власних виборців та України Василь Брензович, є звичайними маріонетками Орбана, а він, у свою чергу, васал військового злочинця, терориста та винуватця геноциду українців у ХХІ столітті - путіна.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.