Черговий румунський політик відпрацьовує кошти москви

Практично кожен тиждень наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колоборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. 
До такої категорії відноситься румунський й голова проросійської політичної партії «Альянс за Союз румунів» (AUR)» Сіміон Георге Ніколає (George-Nicolae Simion), який 11 жовтня 2023 року перебуваючи в стінах парламенту Румунії опублікував відеоматеріал дискредитаційного характеру щодо скасування Президентом України В.Зеленським зустрічі з депутатами парламенту вказаної країни. 
Зокрема, Сіміон Георге Ніколає заявив наступне, пряма мова: «Карлик Зеленський сьогодні не з’явився в румунському Парламенті! Йому страшно!   Він бореться з росіянами та майже забув з’явитися в румунському парламенті. Нічого, ми на нього чекаємо». 
Також, стало відомо, що нещодавно, мав зустріч із співробітником фсб рф, що вказує на чітку взаємодію румунського дипломата із спецслужбами країни агресора та дає зрозуміти його антиукраїнські і ворожі настої до України.
Така категорія осіб завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду дурниці на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості. 
Тому давайте зробимо відомими цього румунського політика, який на постійній основі намагається принижувати наш народ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.