Румунський політик вирішила попіаритися перед майбутнім електоратом

Нашому виданню стало відомо, що 15 жовтня 2023 року невтомна депутатка парламенту Румунії від «Соціал-демократичної партії» Діана Іванович-Сошоака, яка відома своїми зв’язками з Кремлем, вирішила попіяритися перед майбутнім електоратом (у 2024 році має намір висунути свою кандидатуру на посаду Президента Румунії) надавши прес-конференцію по результатам приїзду в Румунію  Президента України В.Зеленського, який мав місце 10 жовтня 2033 року.
Перед своєю аудиторією Д.І.Сошоака вирішила поглузувати з Президента України В.Зеленського, який нібито відмовився від виступу в Парламенті Румунії через боязнь зустрічі саме з нею.
Серед різного роду безглуздої розмови, проросійська депутатка озвучила присутнім про тиск, який здійснювався на неї з боку румунських правоохоронних органів під час приїзду Президента України В.Зеленського, подаємо переклад слів її виступу: «Мені щогодини поступали дзвінки з адміністрації Президента Румунії, МЗС, СРІ, СЗІ. Вперше в моєму житті я контактувала з працівниками подібного роду структур. Всіх цікавило одне питання, що я планую зробити. Уявить собі страх який ці люди пережили? Я не перейшла  межу. Я чудово розуміла що в Румунію приїхав не якийсь там Зеленський, а Президент суверенної країни. Вони що думали, що я підійду до нього щоб спровокувати конфлікт? Вони думали що я не розуміла що в такому випадку служба охорони Зеленськго має право відкрити  вогонь на ураження? Чесно Вам зізнаюся що на той момент я сама не знала що буду робити, однак одне я точно знала, що маю зробити все для того щоб не допустити аби цей негідник й надалі знущався з румунів».
Також вона заявила, що напередодні приїзду Президента України В.Зеленського вона підготувала та направила офіційного листа в офіс Президента, МЗС, ВРУ та Уряд України, в якому наголосила на необхідності дотримання прав румунської національної меншини в Україні, повернення законних території Румунії, які досталися Україні внаслідок підписання злочинного пакту «Молотова-Ріббентропа», тощо.
На завершення всього негативу, депутатка розповіла про те, що була дуже здивована коли дізналися, що Президент України В.Зеленський скасував свій виступ в парламенті Румунії, секретна служба вважала що це небезпечно для його життя: «уявіть яка паніка царювала на той момент в його оточенні».  
У мене одне питання, невже така недорозвинена депутатка може працювати в Парламенті?  Маємо надію що за її діяльністю прикута особлива увага, оскільки вона вже заслужила на цілий строк, тому час пані Діані Сошоака або у в’язницю або у відповідні медичні заклади.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.