Орбан відправив Сіярто в Єреван, щоб втримати Вірменію в зоні впливу рф (ВІДЕО)

Нещодавно голова МЗС Угорщини Петр Сіярто провів зустріч із головним дипломатом Вірменії Араратом Мірзояном, де Сіярто "просив дозволу у МЗС Вірменії відкрити консульство Угорщини у Вірменії". 

На думку офіцера ЗСУ Гамлета Гаспаряна, українця вірменського походження, такими діями путін через свого посіпаку Віктора Орбана намагається втримати Вірменію в зоні впливу рф, адже сьогоднішній офіційний Єреван максильно розриває відносини з московитами після зради останніх та таємних домовленостей з Анкарою. "Консульство Угорщини не приблизить наших братів-вірменів до ЄС, а дасть змогу офіційно працювати в республіці фсбшникам під прикриттям угорських дипломатів", - стверджує майор ЗСУ Гаспарян. Цікавий той факт, що цими днями Ердоган та Орбан домовилися про виробництво  військової бронетехніки Туреччини на території Угорщини. Саме ці дві країни НАТО зараз створюють великі проблеми для альянсу через їхню спільну політику щодо нерозширення блоку. 


Так, спільними діями вони призупиняють вступ королівства Швеції до Північноатлантичного альянсу. 

Нагадаємо, нещодавно під патронатом угорської влади в Берегові відбулось онлайн-спілкування закарпатських студентів з українофобами Брензовичем та Бочкор.



рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.