Румунська депутатка ненавидить Україну та захоплюється Орбаном , а за це все "башляє" рф

І знову невтомна депутатка парламенту Румунії Діана Іванович-Сошоака переймається суспільно-політичними процесами, які відбуваються в Україні, замість того щоб відстоювати інтереси громад Румунії, які віддали за неї свої голоси. Нещодавно, промосковська депутатка Діана Іванович-Сошоака під час свого виступу в Парламенті Румунії в черговий раз закликала присутніх зупинити процес фінансування корумпованої влади України.  
Депутатка з трибуни вигукнула наступне - «Мені вже набридло слухати про потребу надання допомоги Україні. Допомагаємо для чого? Ми виступаємо за мир. Нажаль ніхто про це не говорить, нікому це не цікаво. Чому ми на відміну від наших сусідів змушенні надавати все що маємо Україні? І це в той час коли пан Зеленський, нікчемний танцюрист, нічого не робить для того щоб припинити війну. Представники румунської національної меншини зазнають постійних утисків з боку органів державної влади. І Ви продовжуєте їх підтримувати? Мені за Вас соромно! »
Д.І.Сошоака похвалила діяльність прем’єр-міністра Угорщини В.Орбана, який на її думку є справжнім патріотом своєї країни та готовий захищати її інтереси на міжнародній арені. Як говорять, скажи хто твій друг, я скажу хто ти. 
Як то кажуть за гроші люди готові на все, навіть не беручи до уваги, що на цих грошах кров простих українців. Соромно за таких політиків, які не мають жодних людських принципів та готові пити на вса аби задовольнити власні потреби.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.