Проугорська пропаганда: США не буде нескінченно підтримувати Україну

З початку цього тижня угорські ЗМІ проросійського спрямування почали розповсюджувати коментар радника президента США Джейка Салівана щодо майбутнього фінансування України.
Так, постійний рупор угорсько-російської пропаганди – радикальна організація Угорська спільнота за мир Magyar Békekör») зазначила, що «Білий дім» переглянув свою позицію, що підтримуватиме Україну проти росії скільки завгодно, і через радника президента з нацбезпеки дав зрозуміти, що з плином часу здатність Америки допомагати Києву зменшуватиметься, пряма мова: «З кожним тижнем стає все важче створювати інструменти та можливості, необхідні Україні для захисту своєї території та просування вперед. Військова та фінансова підтримка залежить не від обіцянки президента Байдена, а від волі Конгресу. Нижня палата з республіканською більшістю чинить перешкоди на шляху підтримки та обумовила надання зарплат державним службовцям тим, що уряд не передасть Києву нещодавно передбачувану суму. Вікно зачиняється». 
         Як бачимо радикальні організації підхоплюють будь-яку інформацію озвучену наче б то проти української держави, дискредитують її прагнення на міжнародній арені, відпрацьовуючи російські рублі.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.