Черговий проросійський маргінал


Практично кожен тиждень наше видання опубліковує ряд політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. 
До такої категорії відноситься й журналіста румунського телевізійного телеканалу «Realitatea TV» Пакурару Олександра, яка закликала блокувати вступ України в ЄС та зупинити надання фінансової допомоги вимушеним переселенцям з України. 
Журналістка 16 листопада 2023 року виступила на телеканалі «Realitatea TV», ефірний час якого мав назву «Приходьте на мірну акцію протесту до Посольства України в Румунії в п’ятницю 17.11.2023 року на підтримку митрополита Лонгина». 
У своєму інтерв’ю, Пакурару Олександра оголосила про протест та закликала долучитися до нього мирних мешканців - «Я оголошую мирний протест! Без зброї! Без розпалювання ненависті! Просимо аби права представників румунської національної меншини в Україні поважалися, а Зеленський має їх дотримуватися. Якщо цього не буде то ми будемо змушені припинити надання фінансової допомоги українцям та блокувати вступ України в ЄС». 
18 листопада 2023 року під час чергового інтерв’ю Олександра Пакурару піддала критиці діяльності керівництва держава України та підтримала проросійських кліриків України, які знаходяться під слідством - «Чому Зеленський хоче заарештувати митрополита Лонгіна? Чому Зеленський веде війну з релігійними організаціями, які проводять богослужіння на румунській мові? Яке він має відношення до нас? Невже ми йому не надали вдосталь допомоги? 
У зв’язку з цим, від сьогодні я прошу офіційно зупинити надання фінансової допомоги Україні, не відправляйте більше румунські гроші в Україну. Не відправляйте гроші Зеленському. Він нас не поважає, однак більше того він не поважає власний народ. Путин має зупинитися, а Зеленський має розпочати мирні переговори. Більше не мають помирати мірні люди, ні з одного боку, ні з іншого».
Все дуже просто, такі проросійські обличчя намагаються створити картинку для країни агресора, в т.ч. підтримувати осіб, яких судять українська феміда за проросійські погляди та колаборацію.  
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.