На Берегівщині відбувся з'їзд "КМКС", на якому виступив розшукуваний правоохоронцями Ласло Брензович

Як повідомляють закарпатські ЗМІ, в готелі «Гелікон» у селі Яноші Берегівського району відбулося засідання правління ГО "Товариства угорської культури Закарпаття" ("КМКС"), на якому в режимі онлайн виступив лідер об'єднання Ласло Брензович, який вже більше двох років переховується від правоохоронців України та знаходиться на території Угорщині під опікою Віктора Орбана.

  Аналізуючи історію України, Василь Брензович зазначив, що можна виділити десятирічні цикли, після яких завжди відбувалися значні зміни в житті країни. Нинішній цикл розпочався у 2014 році з Революції Гідності, коли держава повністю змінила свій курс. «Те, що Україна прагне стати членом НАТО та Європейського Союзу було внесено до Конституції. Згодом було вжито чимало заходів з обмеження прав нацменшин з метою створення єдиної національної держави. Тоді почалися процеси, які призвели до воєнного стану, бо війна почалася вже тоді, хоча і з меншою інтенсивністю, ніж зараз», – підсумував Василь Брензович.  


Зі слів Брензовича до війни призвела не маніакальна ненависть рф та диктатора путіна до українців та української держави, а те, що «Україна прагне стати членом НАТО та Європейського Союзу» та через надумані паном Брензовичем «обмеження нацменшин». 

 "Голова "ТУКЗ-КМКС" вважає, що у 2024 році відбудуться зміни, які принесуть мир», – йдеться в повідомленні ЗМІ.  

Не дивно, що Ласло Брензович не очікує перемоги України, а очікує «миру» -  все так, як і в його шефа Орбана.  

Яблуко від яблуні далеко не падає… 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.