На засіданні правління "КМКС" виступила представниця партії Орбана Андреа Бочкор

Як ми повідомляли раніше, на Закарпатті відбулося засідання правління "Товариства угорської культури Закарпаття" ( "КМКС"), на якій в режимі онлайн виступив запроданець та зрадник України Василь Брензович. Але окрім Брензовича з присутніми через відеозв'язок розмовляла представниця орбанської партії в Європарламенті Андреа Бочкор, яка раніше була помітна в тісних стосунках з дипломатами рф та відомим українським колаборантом Віктором Медвечуком.

Бочкор під час свого виступу повністю повторила пропагандистські фрази Віктора Орбана та Петера Сіярто, ніби на Закарпатті утискають угорців, що угорцям Закарпатської області не потрібно знати державну мову, що українській владі потрібно сідати за стіл переговорів з кремлівськими дідами. Треба підкреслити той факт, що жоден з учасників засідання, чуючи від Бочкор ці антиукраїнські слова, не сказав своє "ні", не покинув зал засідання, а навпаки - всі присутні аплодували угорській депутатці від партії "Фідес". 

На нашу думку, цей виступ є черговим доказом того, що "КМКС" - це ніщо інше як філіал провладної угорської партії "Фідес".

   
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.