Між керівниками Оноківської ОТГ "пробігла чорна кішка"?


Як нещодавно повідомляли інформаційні ресурси нашого краю, в скандально відомої очільниці Оноківської ОТГ відбувся ряд обшуків, зокрема в цей же час бійці ДРБ "Сонечко" ГУР МО України звинуватили Марію Коваль - Мазюту в корупції та махінаціях з державними коштами, які були призначені для Сил оборони України. 

Сьогодні на особистій сторінці у Фейсбук секретаря Оноківської ОТГ Євгена Лейби з'явився пост, де він повідомив, що подав заяву про дострокове припинення своїх повноважень. 
" - Подав заяву про дострокове припинення моїх повноважень, як  секретаря Оноківської сільської ради, але рада, тобто більша її частина, не  підтримала мою відставку на сесії 07.12.2023. 
Ніколи жодна з посад не була та не є для мене самоціллю, я не переслідував і не переслідую політичних кар’єрних амбіцій, що також підтверджується моєю заявою про відставку.  Хто зі мною знайомий, знають, що  на момент призначення  на посаду секретаря ради я був успішним у  своїй діяльності і за власною оцінкою  з призначенням на  державну службу я втратив більше ніж здобув. 
Друзі , єдина ціль, яку я переслідував обіймаючи вказану посаду, це добробут та розвиток Оноківської громади, про що  красномовно свідчить об’єм робіт, які було пророблено за цей не значний період. Не без помилок, звісно, але не помиляєтеся лише той, хто нічого не робить! Так, ви можете безкінечно критикувати мене, висуваючи звинувачення у «зраді», але в кожного своє бачення зради, інтереси громади я не зрадив жодного разу, а все інше це недоліки роботи у політиці, які подолати самотужки власними силами неможливо, а хто не вірить, щиро запрошую спробувати свої сили не лише на теренах інтернету, а в реальній ситуації ,  закон дозволяє. 
Наразі, я продовжую працювати на займаній посаді,  оскільки своїм голосуванням рада продемонструвала  мені свою довіру, як секретарю Оноківської сільської ради.
Що ж не дивлячись ні на що, обіцяю докласти максимум зусиль щоб цю довіру не зрадити." - написав Лейба.
З наших джерел нам стало відомо, що між Лейбою та Коваль-Мазютою, як кажуть в народі, "пробігла чорна кішка", і Євген Лейба планує очолити активну опозицію щодо очільниці Оноківської ОТГ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.