Відома закарпатська сепаратистка Тетяна Поп була співмешканкою колаборанта Іллі Киви

Журналісти викрили загадкову співмешканку ліквідованого в РФ колишнього українського нардепа-втікача Іллі Киви.
Вона народилася у Хусті, але втекла до росії.
Співмешканкою ліквідованого Іллі Киви виявилася так звана "журналістка" Тетяна Поп, яка чотири роки тому розбила сім'ю ексочільника Міністерства внутрішніх справ України, ще одного зрадника України - Віталія Захарченка.
За інформацією, Захарченко через Поп навіть розлучився з дружиною, однак невдовзі "журналістка" перемкнулася на більш грошового кандидата - олігарха Сергія Курченка. ЗМІ пишуть, що у Киви і Поп був бурхливий роман ще тоді, коли той був радником глави МВС.
Відомо, що Тетяна Поп є уродженкою Хуста, де досі проживає її рідна сестра, яка зі зрадницею контактів не підтримує. У травні Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області засудив Тетяну до 12 років тюремного покарання, визнавши винною в колабораціонізмі, виправдовуванні та глорифікації збройної агресії Росії. За матеріалами справи, Тетяна Поп, маючи українське громадянство, виїхала до Росії і звідти в соцмережах підтримувала збройну агресію Росії проти України. На YouTube-каналі "Ізолєнта Лайф" вийшло відео, як Поп відвідує захоплений росіянами Маріуполь і закликає до розміщення в кожному будинку прапора РФ. Поп називає себе русинкою за національністю і президентом Координаційної ради русинських організацій.
В інтервʼю “Детектору медіа” Поп сказала, що остаточно переїхала до Росії у 2015 році через погрози за те, що була проти Майдану.
Зазначимо, що екснардепа й зрадника України Іллю Киву знайшли мертвим у Підмосковї 6 грудня. 
Наразі слідчі рф допитують співмешканку Киви, вони підозрюють, що співмешканка Киви могла навести кілера на слід.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.