Агентура фсб у ЄС. У Братиславі відкрилося словацько-чеське відділення міжнародного руху русофілів

Після перемоги Роберта Фіцо та його партії на парламентських виборах у Словаччині активізувалися спецслужби рф.
Так, дійсно, за сприяння фсб у Братиславі цими днями відкрили "рух русофілів".
Про це масово повідомляють ЗМІ словацької республіки.
"У Братиславі відкрилося словацько-чеське відділення міжнародного руху русофілів. Основним завданням відділення учасники заходу визначили кроки до досягнення мети збору мільйона підписів для проведення референдуму щодо зняття санкцій щодо Росії. 9 та 10 грудня у Братиславі з ініціативи представників МДР у Словаччині Йозефа Дольника та Чехії Йозефа Богдана з метою об'єднання зусиль для підвищення ефективності роботи було створено єдину регіональну словацько-чеську секцію міжнародного руху русофілів. Захід пройшов у двох частинах – офіційна та культурна. В офіційній частині взяли участь представники словацьких та чеських миротворчих організацій та рухів для того, щоб створити свою регіональну секцію МДР.
Захід відкрив представник МДР у Словаччині Йозеф Дольник. Він представив усіх присутніх. З привітанням до учасників звернувся Посол Російської Федерації Ігор Братчиков у Словаччині. Він подякував друзям Росії за сміливість захищати свою громадянську позицію в ці лихоліття і побажав успіхів у нелегкому починанні.
Підтримати створення регіональної Словацько-чеської секції Міжнародного руху русофілів приїхала низка засновників організації, серед яких були Микола Малінов (Болгарія) – голова, Фабріс Сорлін (Франція) – заступник голови, Вальдемар Герд (Німеччина) – заступник голови, члени Координаційної ради Олександр Джур (Албанія), Михайло Лаурук (Румунія), Патрік Поппель (Австрія), Маріуш Свідер (Польща) та інші. Голова МДР Микола Малинов розповів присутнім про Національний Рух “Русофіли”, про зміст та зміст роботи МДР.
Окреме місце у своєму висловленні виділив цілям, засобам та завданням, з якими МДР стикається на своєму шляху. Основним середньостроковим завданням Руху в рамках роботи європейських відділень та секцій Микола Малинов виділив мету збору понад мільйон підписів серед європейських країн з метою проведення референдуму щодо зняття санкцій щодо Росії" -йдеться в повідомленні.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.