КМКС без масок або хто вони такі

Відомо, що окремі лідери угорських громад Закарпаття та 5 угорськомовних громад регіоні підписали звернення до голови Європейської ради Шарля Мішеля та прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана із закликом відкрити переговори про членство України в ЄС.

«Ми наполегливо закликаємо всіх лідерів держав-членів ЄС продовжувати підтримувати Україну на шляху євроінтеграції. Цей поступ у забезпеченні демократії та прав національних меншин є невід’ємною частиною Копенгагенських критеріїв членства, і ми віримо, що Україна заслуговує на підтримку її зусиль у цьому напрямку», – наголошують лідери угорських громад.

Найважливіше в цій історіє є те, що єдина серед угорських організацій, яка йде всупереч думки більшості та нехтує реальними бажаннями власних виборців, виконуючи вказівки офіційного Будапешту є «КМКС-ТУКЗ». Нагадаємо, що лідер «КМКС-ТУКЗ», діючий депутат Закарпатської обласної ради від «КМКС» Ласло Брензович вже три роки перебуває в Угорщині, оскільки в Україні проти нього порушили кримінальну справа за «державну зраду». Ініціативу про відкрити переговори про членство України в ЄС також категорично не підтримують та всіма можливими шляхами блокують найближчі соратники утікача Ласло Брензовича, які також мають депутатський мандат в Закарпатській обласній раді від «КМКС» – це Орос Ілдіко, Гулачі Гейза, Балог Лівія. Вся причина давно всім відома, а в цей час в черговий раз продемонструвала всім справжнє «обличчя/позицію», яка виключно співпадає з Віктором Орбаном, який останніх фінансує тривалий час.

Навіть сьогодні депутати Берегівської міськради просять колег з «КМКС» звернутися до Орбана з підтримкою євроінтеграції. Відповідне звернення було опубліковано на сторінці депутата Берегівської міської ради Віталя Антіпова у Фесйбук.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.