Всесвіт проти росії або чому «рашка» не може здолати Україну

Угорська проросійська громадська організація «Угорське коло миру» (Magyar Békekör) продовжує розповсюджувати російські наративи, зокрема заяви командувачів «рашки» про війну НАТО і США проти росії, а не України.
Нещодавно, начальник генштабу збройних сил росії Герасимов заявив, що європейський континент став ареною протистояння Заходу з Росією.
«Рашист» зазначив, що з лютого 2022 року Київ отримав із Заходу 5200 танків і бронетехніки, а також 1500 гармат, ракетні системи залпового вогню, 1300 зенітно-ракетних комплексів, 23 тисячі протитанкових комплексів, понад сотню літаків і гелікоптерів, 23 тисячі безпілотників. і 200 крилатих ракет великої дальності. Майже сто тисяч українських бійців пройшли підготовку на Заході і план НАТО полягав у тому, щоб позбавити Росію коридору до Криму. 
За півроку Україна втратила майже 160 тисяч людей, понад 3 тисячі танків і бронетехніки, майже 150 літаків і вертольотів на всіх напрямках. Широко розрекламована контратака України та її союзників по НАТО провалилася….
Не маючи успіху на полі бою, Україна вдалася до терористичних методів: з лютого 2022 року в Донецькій народній республіці вона вбила понад 4700 мирних жителів, у тому числі 140 дітей. Пошкоджено або зруйновано понад 16 тис. житлових будинків і майже 3,5 тис. цивільних об'єктів. Україна також не припиняє спроби ядерного тероризму, систематично запускаючи безпілотні літальні апарати з вибухівкою по Запорізькій АЕС та місту Енергодар.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.