В москві члени партії "єдіная расєя" офіційно висловлюють підтримку ужгородському попу - сепаратисту Сидору

Вчора, 27 грудня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулося чергове судове засідання щодо справи попа московського патріархату Дмитра Сидора.
Піп - сепаратист відомий своєю антиукраїнською роботою як на Закарпатті, так і далеко за межами нашого краю.

Вперше Сидора судили за сепаратизм більше 10 років тому за те, що піп разом з поплічниками у 2008 році в столиці Білорусі під контролем ФСБ рф проголосили відділення Закарпаття від України та створили фейкову республіку "підкарпатська русь". За це наш недолугий суд дав Дмитру Сидору умовний строк покарання. Після цього Сидор не припинив антиукраїнську роботу, а навпаки активізувався, співпрацював з людьми Медведчука та, навіть, пробував "пройти" в Ужгородську міську раду від "ОПЗЖ".

Станом на сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді розглядають справу щодо Сидора та його роботи по розпалюванню міжконфесійної ворожнечі, яка звісно корисна кремлю.


Вже на судові засідання відреагували і представники путінського режиму, зокрема член партії "єдіная расєя", який працював в окупаційному уряді Севастополя, а нині очолює так званий "русинський" рух в рф, уродженець Тячівського району Михайло Куцин, який підтримав попа Сидора.

Раніше ми повідомляли, що Сидора підтримував так званий лідер русинів Румунії та бізнес - партнер Віктора Медведчука Михайло Лаурук.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.