І знову проросійський блогер на румунському телебачені

Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
До такої категорії відноситься блогер Богдан Крістіан Думітру, який під час своїх виступів постійно піддає критиці діяльність органів державної влади України та Президента України В.Зеленського. 
Хочу Вам продемонструвати невеликий уривок із виступа Богдана Крістіана Думітру, який відбувся 06 грудня 2023 року, зокрема:   «Доброго дня всім! Я отримав свіжу інформацію про те, що сьогодні вночі Зеленський втік з України? Це дійсно так? Я вирішив перевірити вказану інформацію через свої зв’язки. Мені відповіли, що вказану дезинформацію вирішив запустити сам Зеленський аби перевірити реакцію суспільства. Однак, як на мене все можливо, США перекрило фінансування, і без цього йому буде важко забезпечувати апетити військових та свого оточення. Таким чином найближчими годинами ми дізнаємося чи це дійсно так чи ні».
Невже румунському блогеру не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди сильна, під яких потрапляють і подібного роду румунські блогери.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.