Черговий румунський журналіст відпрацьовує кошти москви


І знову проросійськи маргінали намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України.
Так,  13 листопада 2023 року в соціальні мережі «Тік Ток» тиражувалося чергове інтерв’ю румунської журналістки Пакурару Олександри, яка закликала блокувати вступ України в ЄС та зупинити надання фінансової допомоги вимушеним переселенцям з України. 
Зокрема, Пакурару Олександра заявила наступне, пряма мова: «Зупинить фінансову допомогу Україні! Я, Пакурару Олександра більше не згодна з тим, щоб Румунія фінансово підтримувала Україну. Я, Пакурару Олександра роблю публічний запит до румунських політиків з метою припинення надання фінансової допомоги Україні! Зеленський не заслуговує на допомогу! Джо Байден має всі інтереси для надання йому фінансової підтримки! Він зробить все для того щоб врятувати рідного сина від тюрми. Ми румуни маємо лише один інтерес, аби настав мір, аби гроші румунів залишилися в країні для того щоб вони були в подальшому інвестовані в економіку румунської держави. У наступному поколінні, яке вестиме війни за столом переговорів, визначатиме відповідні рішення, навчаючись домовлятися, а не озброюватися, не будучи носіями смерті. Проведіть соціальне опитування та запитайте румунів чи вони згодні й надалі надавати фінансову підтримку Україні? Відповіді мають бути простими, так або ні. Якщо румуни скажуть так, то значить у нас така доля, однак якщо вони скажуть ні, тоді ви шановні наші політики зобов’язані поважати рішення румунського народу! Те що сьогодні витворяє Зеленський в Україні не може мати виправдання! Якщо він хоче воювати то най воює з російською армією, а не з нами румунами, не з нами цивільними, не з нашими румунськими священиками, які були буквально затоптані військовими Зеленського! 17 листопада п.р. митрополит Лонгин має суд, з двох адвокатів залишився сам. Один адвокат був отруєний та перебуває в тяжкому стані, а другий був заарештований. Прошу Вас відправити з Румунії адвоката для захисту митрополита Лонгина. Якщо Ви не в змозі оплатити його послуги то це зробимо ми. Для нас має велике значення життя, права людини, право на віросповідання. Якщо Ви не можете нічого сказати Зеленському то поверніть румунів до дому, тому що вони наші, ми їх будемо захищати.   Ми їх приймемо в наші домівки так само як ми зробили з українцями коли почалася війна. Ви не можете мене звинуватити в тому, що я антиукраїнські налаштована тому, що з початку війни я надавала всіляку допомогу вимушеним переселенцям, більше того вони проживали в мене вдома. Всі витрати я оплатила з власної кишені, не поросила від держави жодної компенсації. Це я зробила від щирого серця. Однак те що відбувається сьогодні не припустимо, це не дає право Зеленському так поводитися з румунськими священиками. Це був момент, який запалив наше суспільство, й ми кажемо стоп, ми більше не хочемо допомагати Україні. Давайте зробимо експеримент на цьому відео! Якщо буде доказано, що Зеленський по вуха замішаний в корупції, якщо Зеленський має відношення до мафіозних кланів, якщо буде доказано, що зброя яка відправлялася в Україну була перепродана за великі гроші терористам «хамас»? Що Ви на це тоді скажете?».
Така категорія осіб завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду дурниці на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.