І знову проросійська риторика на румунському телебаченні

І знову проросійськи маргінали намагаються привернути до себе увагу. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
До такої категорії відноситься блогер Богдан Крістіан Думітру, який під час своїх виступів постійно піддає критиці діяльність органів державної влади України та Президента України В.Зеленського. 
Хочу Вам продемонструвати невеликий уривок із виступа Богдана Крістіана Думітру, який відбувся наприкінці грудня 2023 року, зокрема:   «Шановні мої глядачі, мені 45 років, однак за своє життя ніколи не чув чогось дурнішого. Президент України В.Зеленський дякує Президенту Румуні Клаусу Йоганнісу за те, що останній поставив інтереси України вище за інтереси своїх громадян та держави. Ви це чули? Це нормально? Мені стало погано від цього! У мене в голові не вкладається, як може президент однієї країни дякувати іншому президенту за те що, той поставив інтереси іншої країни вище інтересів власної країни? У Вас все нормально з головою? Після цього ще залишилися прихильники Йоганніса в цій країні?».
Невже румунському блогеру не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди сильна, під яких потрапляють і подібного роду румунські блогери.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.