«Голова Європарламенту Шарль Мішель різко відповів закарпатці Андреї Бочкор за проросійські висловлювання»

 
"Хочете, щоб українці захищалися водяними пістолетами?": Мішель виступив у Європарламенті
За словами голови Європейської Ради, він шокований закликами до миру в Україні з перспективою того, що окуповані території залишаться під контролем РФ.
Шарль Мішель каже, що кожен євро для України буде вкладений у безпеку, процвітання та стабільність ЄС.
Глава Європейської Ради Шарль Мішель жорстко розкритикував заклики до досягнення миру в Україні ціною здачі її територій. Під час виступу в Європарламенті він зазначив, що шокований закликами до миру в Україні з перспективою того, що окуповані території залишаться під контролем Російської Федерації.
"Я приголомшений заявами ліворадикалів про те, що ми маємо припинити постачати зброю Україні. Ви що хочете - щоб українці захищалися водяними пістолетами чи за допомогою гучних промов?" - сказав Мішель.
За його словами, кожен витрачений на Україну євро піде "на благо безпеки Європейського Союзу".
"Моя відповідь тим, хто сіє сумніви і побоювання: кожен євро, вкладений у підтримку України, — це інвестиція в нашу безпеку, в процвітання та стабільність Євросоюзу. Україні потрібно більше зброї, більше снарядів, більше допомоги", - підкреслив глава Євроради.
Він також звернувся до Палати представників Конгресу США із закликом якнайшвидше надати Києву $60 млрд, необхідних для фінансової стабільності України.
Таке обурення викликало у голови ЄП виступи окремих євродепутатів, які закликають до мирних переговорів з державою терористом рф на на негативних для України умовах, в тому числі подібне пропонує також громадянка України та Угорщини уродженка міста Берегове Андрея Бочкор.
«Необхідно наполягати на припиненні вогню та мирних переговорах, єдиним рішенням є якнайшвидший міцний мир! Заявила Андреа Бочкор, представник ЄП від «Fidesz» 6 лютого 2024 року під час свого  звернення до Європарламенту.
Також є дивної фраза закарпатської угорки, яка не відвідує Україну та не цікавиться життям простих угорців Закарпаття вже понад 5 років про те, що (пряма сова Бочкор) - «Молодь, люди похилого віку, жінки та діти прокидаються чи лягають спати під сирени повітряної тривоги, і вони не можуть знати, коли втратять кохану людину. І чим довше триватиме війна, тим більшими будуть руйнування, тим більше часу знадобиться для ліквідації психологічних і фізичних наслідків. Як закарпатський угорець, я бачу таку сторону війни, що кожного дня вербують і ховають солдатів, у тому числі й закарпатських угорців, і жити стає все важче». 
Андрея також підкреслила: «Досить про це! Необхідно наполягати на припиненні вогню та мирних переговорах, єдиним рішенням є якнайшвидший міцний мир! Кожен день війни приносить більше жертв і руйнувань – вона має припинитися!» . Але Бочкор не говорить на яких умовах має бути цей мир та складання зброї ?
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.