Румунський журналіст звинувачує Україну в розпалюванні ворожнечі до Румунії

І знову невтомна румунська журналістка Пакурару Олександра  переймається суспільно-політичними процесами, які відбуваються в Україні замість того щоб висвітлювати проблеми, які відбуваються у висланій державі. 
Так, в січні 2024 року в соціальні мережі «Instagram» тиражувалося інтерв’ю Пакурару Олександри в якому вона наголошує на тому, що українці не знають, що таке вдячність, не цінують доброту отриману від Румунії та її громадян. 
Зокрема, наведемо короткий уривок її виступу, пряма мова: «Так, Зеленський перебуває у стані війни, однак не лише з росією! Він воює не лише з російською армією, а й всім світом, в т.ч.з нами, румунами, які зробили все для того щоб прихистити біженців з України. Я, особисто надала власне житло для біженців з України та жодного разу не звернулася за компенсацією до відповідних органів Румунії. Я лише хочу аби настав мир, побачити як виростають наші діти, внуки. Нажаль такою є вдячність України!».
Невже нашим сусідам не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди потужний.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.