Румунський аналітик знову поширює проросійськи наративи


З початком повномасштабної війни наше видання фіксує ряд інфораційних вкидів з боку проросійсько налаштованих активістів Бухаресту, які поширюють ворожі наративи та намагаються всіляко дестабілізувати ситуацію. 
На це раз, відмітив себе в інформаційному полі румунський політичний, аналітик Хартманн Ханс (Hartmann Hans), який нещодавно під час виступу  на телевізійному телеканалі «Gindul», звинуватив Європу в розв’язані війни на Україні.  
Хартманн Ханс у своєму виступі повідомив - На сьогоднішній день Європа може спокійно існувати без США. Загрозу для Європи становить Україна та Польща, які мають реальний військовий потенціал аби розпочати війну на теренах європейського союзу. Так, українці допомогли нам виграти другу світову війну, однак саму велику ціну заплатила саме росія, і мені байдуже, що про мене подумають. Я ще раз хочу наголосити, що саме Європа розпочала війну в Україні, наклавши вето на всі мирні переговори з росією. Більше того, колишній канцлер Німеччини Ангела Меркель в одному з інтерв’ю зізналася, що зробила все можливе для того щоб Україна не виконала т.зв. Мінські домовленості. Мені соромно за їхнього Президента В.Зеленського, який під час однієї з прес-конференції заявив, що він не розуміє російської мови. Ким має бути людина щоб відмовитися від матірної мови?.      
Вказана особа не аналітик, а проросійський поплічник, своїми діями тільки показує свою роль у підбурювані людей і сіючи паніку. Дуже добре, що наші люди є свідомі, а наше видання й надалі буде звертати увагу у своїх статтях на осіб, які ворожі до України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.