Румунський блогер бажає смерті Президенту України В.Зеленському


З початку війни наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колоборантів» росії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. 
В черговий раз, відмітив себе в інформаційному просторі румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який нещодавно у своєму виступі зазначив, що Україна готова розпочати мірні переговори з рф, однак вони зазнають фіаско через некомпетентність Президента України В.Зеленського.  
Так, Богдан Крістіан Думітру випустив черговий дискредитаційний ролик, в якому зазначив наступне, пряма мова: «Ви майже чули, що Зеленський відвідав ОАЄ для того щоб останні розпочали мірні переговори між Україною та росією. Зеленський знову вирішив продемонструвати що він май розумний ніж інші, висловив про готовність розпочати мірні переговори, однак на власних засадах з поверненням всіх території, компенсацію рф, офіційним вибаченням Путина, тощо. Шановні, я більш тупішої людини не бачив! На мою думку, мір в Україні наступить тоді, коли Зеленський піде у слід за Навальним!».  
Як то кажуть за гроші люди готові на все, навіть не беручи до уваги, що на цих грошах кров простих українців. Дуже добре, що наші люди є свідомі, а наше видання й надалі буде звертати увагу у своїх статтях на осіб, які ворожі до України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.