Румунський блогер намагається посіяти паніку серед цивільного населення

Проплачені проросійськи журналісти, політики та блогери продовжують відпрацьовувати російські гроші поширюючи ворожи наративи та намагаючись посіяти паніку серед цивільного населення.  
В черговий раз, відмітив себе в інформаційному просторі румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який у своїх виступах відомий відверто демонструє свою повагу президенту рф путину. 
Так, 10 березня 2024 року в соціальній мережі «Тік Ток» тиражувалося чергове інтерв’ю Б.К. Думітру в якому останній демонструє колону автотранспортних засобів, яка нібито перевозить Президента України В.Зеленського. Зі слів румунського блогера вказаний ролик відзнятий в режимі онлайн російським бойовим дроном, що в свою чергу демонструє велич російських військ, які мають можливість спокійно стежити за пересуванням Президента України В.Зеленського. На думку вказаного румунського блогера для російської сторони не становить великої проблеми ліквідувати Президента України В.Зеленського, однак путину, як великому стратегу, це не потрібно. 
Невже нашим сусідам не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси, які відбуваються на території іншої держави. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди потужний.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.